• Potrebna vam je pomoć?
  • Nazovite nas na naš broj, te učinit ćemo sve što je u našim mogućnostima da vam pomognemo.
  • +387 63 505 558

Ako se trenutno nalazite u nekoj krizi i ako Vam bilo kako možemo pomoći ili olakšati svakodnevicu, slobodno nam se možete javiti pa da zajedno vidimo što se može učiniti. Stojimo Vam na raspolaganju!

Kroz cijelu godinu odrađujemo više većih akcija, u kojima – uz nesebičnu pomoć i podršku naših sugrađana – nastojimo olakšati svakodnevicu našim štićenicima.

U skoro svim našim akcijama Minores nastoji posredovati između onih koji su spremni pomoći i onih kojima je ta pomoć potrebna, pri čemu uvijek štitimo anonimnost i dostojanstvo onih koji primaju pomoć.

Naše akcije


Jedna od naših tradicionalnih akcija je ona pod nazivom “Netko je sretan zbog tebe”. Riječ je o adventskoj akciji, u kojoj naši sugrađani već godinama pripremaju pakete s prehrambenim namirnicima i higijenskim artiklima za anonimne obitelji / pojedince kojima ta pomoć zaista puno znači.

U osmom i devetom mjesecu uz pomoć naših sugrađana nastojimo djecu iz svih naših obitelji opremiti školskim priborom i torbama kako se ni po čemu ne bi morali isticati od svojih vršnjaka u školi. Iako svako dijete ima pravo na sretno i bezbrižno djetinjstvo, nemaju nažalost sva djeca tu sreću.

Ovakvim akcijama im nastojimo ovaj najosjetljiviji period rasta i sazrijevanja učiniti podnošljivijim i bezbrižnijim.

Velikodušne donacije tegli iliti staklenki sa zimnicom uvelike može olakšati zimu našim štićenicima.

Svake godine nastojimo sve obitelji s našeg popisa opskrbiti većom količinom zimnice.

U skladu s našom misijom i našim ciljevima, naša ekipa zadužena za obilaske obitelji na mjesečnoj bazi obilazi sve naše štićenike s pripremljenim paketima hrane i higijenskih preparata.

Također svim našim štićenicima stojimo na raspolaganju, ako im bilo što zatreba (lijekovi, odjeća, drva za ogrjev itd.).